darmansyah

October 27, 2013

sesi mengemas smbil menabung..



minggu lepas umi joint berniaga di carboot sale.. pd mulanya mmg nak "clear"kan brg baby dan mainan... tetibe teringat la plak kt umah bnyak gak baju2 dan handbag yg x akan pakai... so minggu ni jual lg... kalini membawa peneman cik dahlya kita...

Minggu pertama try untung gak dlm rm200 dan harini hanya rm20 je mungkin cara penyusunan barang2 tidak tersusun so mmg tidak menarik minat la pengunjung2..

Atok dan ucu pon ada derma koleksi mereka utk tabungan mereka... takpe minggu hadapan umi cuba lg!! Rm20 duduk2 saja 2-3 jam sape nk bagi?? Rezeki gak tu...





Sabtu tak buat pe... "swimming" kt kolam tiub  jolah yeee

Antara koleksi ucu yg bakal di 'letgo'.




October 06, 2013

balik selayang

Terakhir kami pulang ketika raya lepastu lepak dirumah je.. kalo balik di Selayang mmg habisla andung dan atuk kene paw dik cucu2nya. Mlm sabtu kami ke kedai baju bundle kanak2.. Andung yg belanja, pagi ahad g pasar dahlya mintak payung kitty dan adik dpt headben huhu...cantik x?!! Daniyal x kisah..makan je penting:p








October 03, 2013

Dahlya & Irdina

Ini kawan dahlya..Irdina namanya, mereka sebaya..


Dahlya sudah berjaya menghafal 11 surah.. surah wal-asr yg ke-12 dah boleh hafal cuma terbalik2 dan pelat huhu

video